Avisar de contenido inadecuado

CatSalut cobrarà per fer duplicats de la targeta sanitària

{
}

La targeta sanitària continuarà essent gratuïta i la taxa de 7 euros s’aplicarà als duplicats per pèrdua, deteriorament o robatori

 TAGS:

Obtenir la targeta sanitària individual continuarà essent un tràmit gratuït però a partir del dia 1 de març correspondrà pagar la taxa a totes aquelles sol·licituds de renovació i reposició de la targeta per causes no imputables a l’Administració, com són els casos de pèrdua, robatori o deteriorament.
En cas de necessitar un duplicat de la targeta sanitaria, caldrà que la persona s’adreci al seu CAP (Centre d'Atenció Primària) on iniciaran els tràmits. La persona haurà d’abonar els 7 euros a una entitat bancària i tornar al CAP amb el justificant de pagament. En aquell moment obtindrà un document provisional que servirà fins que rebi la nova targeta a domicili.

Les exempcions a pagar la taxa seran aquelles que es demanin per rectificar o canviar dades dels cognoms, sexe o data de naixement, és a dir, dades que afecten el codi d'identificació personal de la targeta. També es consideraran excepcions les renovacions periòdiques que gestiona i promou la mateixa Administració.

Per qüestions tècniques, en aquesta primera fase d'implementació de la taxa, les gestions s'hauran de fer presencialment. En una fase posterior està previst que la tramitació i resolució es puguin fer telemàticament mitjançant un formulari web.

{
}
{
}

Deja tu comentario CatSalut cobrarà per fer duplicats de la targeta sanitària

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre